اگر می خواهید استوری را تنها برخی از دوستان شما ببینند این مقاله را مطالعه کنید و همراه ما باشید.

با قابلیت جدید اینستاگرام می­ توانید استوری را تنها با لیست دوستان خود (Close Friends) به اشتراک بگذارید.

ابتدا لیستی از دوستان خود (Close Friends) ایجاد ­کنید تا از این طریق بتوانید استوری خود را با آنها به اشتراک بگذارید. برای دسترسی به این قابلیت، در اینستاگرام به پروفایل خود بروید و در منوی سمت راست  Close Friends List را انتخاب کنید. اکنون می توانید دوستان خود را به لیست اضافه کنید تا استوری خود را بین همه و یا تنها دوستان خود به اشتراک بگذارید.

همچنین، کاربران نمی ­توانند درخواست اضافه شدن به لیست را بدهند، بنابراین هیچ کاربری به طور ناخواسته به لیست دوستان اضافه نخواهد شد. کاربرانی که به لیست دوستان افزوده شده ­اند هنگام دیدن استوری، یک نشان سبز رنگ کنار استوری مشاهده خواهید کرد.

بنابراین، افرادی که به لیست اضافه نشده ­اند، هیچ کدام از استوری ­های انتخاب شده شما را مشاهده نخواهند کرد.

منبع: کاویاب